Bliv ringet op


Vi har selvfølgelig også en abonnementsløsning

En god tekst er vigtig. Især hvis du har en webshop, et website, skriver artikler, arbejder med affiliate eller noget helt tredje.

Men ofte kræver det, at du skal finde det rette tekstbureau, lave flere forskellige bestillinger, bøvle med faktura og bankoverførsler, etc.

Det kan gøres meget nemmere. Gennem tekst på abonnement. For at imødekomme dette, har vi intet mindre end fire forskellige løsninger.

En god tekst er vigtig. Især hvis du har en webshop, et website, skriver artikler, arbejder med affiliate eller noget helt tredje. Men ofte kræver det, at du skal finde det rette tekstbureau, lave flere forskellige bestillinger, bøvle med faktura og bankoverførsler, etc. Det kan gøres meget nemmere. Gennem tekst på abonnement. For at imødekomme dette, har vi intet mindre end fire forskellige løsninger.

Om du ønsker advertorials, tekster til link building, website content eller nogle SEO optimerede tekster til dit affiliate projekt, har vi løsningen til dig.

Det er nemt og enkelt. Du kan betale med Apple Pay eller betalingskort, når du har valgt den rette pakke for dig.


Vi har ingen irriterende bindingsperioder, og du kan opsige, når det passer dig eller ændre til en anden pakke. Plus du kan trække udgiften fra

som markedsføringsudgifter.

Den bedste løsning for dig?

Mangler du indspark til tekstforfatning eller skal du have oversat dit website?

Tekstforfatning

Vi sætter en stor dyd i at levere tekster af høj kvalitet. Derfor er alle vores forfattere oplært i at skrive website content, linkbuilding artikler, affiliate og advertorials mm. Desuden bruger vi kun forfattere, som har modersmål i det sprog de skal skrive på.

Oversættelser

Vi bruger kun oversættere, som har oversættelsessproget som modersmål. Det betyder at du får en oversættelse, som tager højde for kulturelle detaljer og formuleringer, som ellers kun kan ses hvis man er vokset op med det pågældende sprog.

Gæsteblogger

Få en af vores forfattere tilknyttet dit website, og få nemt udgivet 2-4 (eller mere) blogindlæg om ugen, inden for netop din niche. Vi er specialister inden for de nordiske sprog, og har altid fokus på kvalitet.

Andet?

Ser du ikke det du skal brug her? Så kontakt os! Vi er altid klar på nye opgaver og skræddersyr gerne en løsning til dig!