Bliv ringet op

Professionel tekstforfatning

De fleste kan skrive en tekst, og de fleste kan også skrive en udmærket tekst, men skal du ramme plet på det tekniske, er det værd at bruge en professionel tekstforfatter.

Vi har indgående kendskab til kommunikation, grammatik og sprog, og kan derfor sammensætte unikke tekster, som er målrettet netop dit segment og din målgruppe.


Tekstforfatning

Få skarpe,

tilpassede tekster

Vi har en bred vifte af kreative og professionelle tekstforfattere siddende klar ved tasterne.

Vi ved, at vi er særligt dygtige inden for de nordiske sprog, og har in house forfattere, som udelukkende skriver på deres modersmål således, at når teksterne rammer læseren, er der taget højde for alle de vendinger og formuleringer, man kun kender som indfødt.

Et indblik i din kunderejse

Indledende

I den indledende del af samarbejdet vil vi gennemgå og afklare dine behov, så vi er sikre på at kunne skrive tekster, som passer til netop det, du ønsker.

En plan

Med behovsafdækningen på plads og en klar fornemmelse af opgaven ligger vi en plan for det tekst, der skal skrives, som vi fremsender til din mail.

Vi skriver

Med planen klar og godkendt af dig og din virksomhed, går vi i gang med at skrive dit content! Dette gør vi enten 100% selv, eller du er med inde over, hvis det er det, du ønsker.

Feedback

Du er eksperten i din forretning, derfor levere vi løbende så vi kan tage imod feedback og rette i teksterne, hvis der må være ting du ønsker ændret.

Levering

Vi har nu skrevet alt dit content, rettet efter dine ønsker, og er klar til at levere teksterne hvor du ønsker det!


De 3 grundsten til god tekstforfatning01

Teksten skal passe til det website, hvor den bliver udgivet, og har til opgave at fortælle en fængslende historie, som holder læseren interesseret! Vores tekstforfattere laver altid en analyse af det website teksten, skal udgives på, inden de giver sig i kast med at skrive den.

02

Der skal være en god grundforståelse for de søgeord, der er relevante for websitet og i det hele taget et indblik i, hvordan SEO og tekst hænger sammen, så teksten får mest værdi for siden.

03

Frem for alt skal teksterne være nemme for læserne at forstå.

'De fleste læsere er utålmodige, og vil gerne have så meget information som muligt med minimal anstrengelse. Det tager vi selvfølgelig højde for.

Hvorfor skal du vælge os?

Lad os hjælpe dig med dit content. Spar tid og få overskud til at gøre det du er god til; at drive din forretning.

FEATURES

Bestil nemt via vores kundeportal eller hvor du finder det nemmest, så klarer vi skriveriet!

DASHBOARD

Du kan altid følge med i dine teksters rejse. Lige fra du bestiller, til det bliver tildelt en forfatter til det er klar til levering!

KORREKTUR

Har du smårettelser, så klarer vi dem uden ekstra beregning!

E-COMMERCE

Vi skriver selvfølgelig også produktbeskrivelser til dit e-commerce.

SIKKERHED

Teksterne er dine. Når vi levere en tekst er det dig der ejer den, og den vil ikke blive genbrugt til andre kunder. Så du har altid sikkerhed i at få skrevet unikt content.

SUPPORT

Ring eller skriv til os hvis du har brug hjælp eller hvis du har spørgsmål til bestilling. Vi sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål!