Bliv ringet op

Hvorfor tilbyder vi 2 abonnementer?

Vi har valgt at tilbyde to abonnementsordninger i Skrifteriet; men lad det være sagt med det samme: det ene udelukker ikke det andet.

Ingen virksomheder er ens, og nogle erhverv prioriterer i at deres virksomhed er portrætteret således at kunderne nemt kan tjekke ”om os”, se anbefalinger, læse pressemeddelelser og nyhedsbreve.

Andre virksomheder – måske især webshops – prioriterer seotekster såsom linkbuilding og affiliate tekster.

Men igen, flere og flere virksomheder vælger at gøre begge dele, og hyrer derfor et bureau ind som deres forlængende arm.

Derfor har vi sat fokus på, at du kan outsource en udgift til en overskuelig abonnementspris, her hos Skrifteriet.dk

Journalistik på Abonnement

De fleste små og mellemstore virksomheder har ikke en in-house kommunikationsafdeling. Det er heller ikke nødvendigt, da vi har kompetente freelance journalister til at løse de kommunikationsopgaver, du har i din virksomhed. Og vi har i mange tilfælde ligefrem mulighed for at tilknytte en ekspert, dvs. en der kan skrive om specifikke emner, temaer eller erhverv.

Abonnement til SEO tekster

Alle vil gerne rangere højt i en Googlesøgning, og vi ved alle, at Google ranker sites i forhold til, hvor læse- og brugervenlig et site er. Derfor er det vigtigt, at holde dit site opdateret hele tiden med nyt indhold. Og i forhold til SEO er der tale om linkbuilding, webtekster, blogindlæg og f.eks. affiliate tekster. Tekster du nemt og bekvemt kan bestille på abonnement her.